free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Δ.Σ. θα καθορίσει τις εξελίξεις στον Ιάλυσο

Η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος στον 6ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αν και αρχικός στόχος του συλλόγου ήταν η διεκδίκηση του τίτλου.

Οι «τοξοβόλοι» αυτό το διάστημα, ξεκουράζονται και απολαμβάνουν με τις οικογένειές τους τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις τους, πριν πιάσουν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρκετά μέτωπα είναι ανοιχτά για τους «ερυθροκίτρινους» τα οποία θα πρέπει να μπουν σε σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, αν και το διάστημα μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι αρκετά μεγάλο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προγραμματιστεί είναι η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης σεζόν, όπως και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, έτσι ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Όπως όλα δείχνουν η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει μετά από την Λαμπρή Εβδομάδα, προκειμένου όλα τα μέλη να δώσουν κανονικά το «παρών».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου των «τοξοβόλων», προκειμένου να ισχυροποιηθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Μόλις τελειώσουν με τα διοικητικά, οι άνθρωποι της ομάδας θα στρέψουν την προσοχή τους στα αγωνιστικά, αναζητώντας τον προπονητή που θα τους οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όπως και στα του έμψυχου δυναμικού, που ήδη αριθμεί τρεις ποδοσφαιριστές λιγότερους, καθώς παρελθόν από τον σύλλογο αποτελούν οι Σάββας Παφιάκης, Παναγιώτης Σπάρταλης και Θωμάς Βλάχος.

 

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Παίκτης του Αστέρα Βλαχιώτη ο Κόντι

Abola Team 2

Μαζί θα δειπνήσουν την Κυριακή το βράδυ (27/5) οι Νέοι και οι Παίδες της Θύελλας Ραφήνας

Abola Team 3

Και επίσημα στο Αιγάλεω ο Διαμαντής-Παρελθόν ο Σαπαλίδης

Abola Team 2