free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με Δόξα Βύρωνα»

Στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα, στάθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Στο παρελθόν περνάει πλέον για τους ποδοσφαιριστές του Παλαιού Φαλήρου η … ραστώνη των εορτών του Πάσχα, δεδομένου ότι επιστρέφουν στην ρουτίνα των επίπονων προπονήσεων, προσβλέποντας στην όσο το δυνατόν συντομότερη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ Κατηγορία.

 

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το συγκρότημα των νοτίων προαστίων μετά την διακοπή, το φέρνει αντιμέτωπο με την Δόξα Βύρωνα σε μία αναμέτρηση γεμάτη ιδιαιτερότητες, αλλά και με μεγάλο βαθμό δυσκολίας,’

Κάτι το οποίο επεσήμανε ο τεχνικός Γιάννης Γαζής:

«Η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον στη επερχόμενη αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα. Πρόκειται για παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεδομένου ότι ο προσεχής μας αντίπαλος καίγεται για βαθμούς και έχει τεράστια δυναμική. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά τη διακοπή κι εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να φανούμε δυνατοί, ώστε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Βγάλαμε σωστή αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ηλίας Ράμμος στην τεχνική ηγεσία της Αγ. Ελεούσας

Abola Team 3

Λάμψη επωνύμων στην κοπή πίτας του Γ.Σ. Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος