free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζϊδης: «Με σύμμαχο την ψυχολογία μας»

Το έναυσμα για διεύρυνση του επιτυχημένου σερί, έδωσε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

 

Την διαρκή αγωνιστική της άνοδο στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε η Αλσούπολη με την σπουδαία της νίκη επί του Καματερού με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο και νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων να ισοβαθμήσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον προηγούμενο αντίπαλό της και την Κοψαχείλα έχοντας 43 βαθμούς και πλέον να απειλεί με σοβαρές αξιώσεις τόσο τους Φωστήρα Περιστερίου κι Αίμο Πετρούπολης, που μοιράζονται την Τρίτη θέση με 44 βαθμούς, όσο και τον δεύτερο Ιάσωνα, που έχει 45!

Σ’ έναν όμιλο – φωτιά, ο οποίος συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από κάθε άποψη και φυσικά κάθε αγωνιστική προβλέπεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Υπέρμαχος της παραπάνω άποψης είναι ο τεχνικός των «πρασίνων» Παναγιώτης Καλαϊτζίδης, ο οποίος τόνισε  τα εξής, δίνοντας το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Επιστρέφουμε σις προπονήσεις, ώστε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε ενόψει των έξι πολύ καθοριστικών αναμετρήσεων που απομένουν μέχρι το τέλος Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και η ψυχολογία μας είναι στο υπέρτατο σημείο μετά τις τελευταίες μας επιτυχίες που μας έχουν φέρει κοντά στις προνομιούχες θέσεις του ομίλου, Η προσοχή μας έχει  επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Καισαριανής, όπου θα ψάξουμε την νίκη, που θα μας διατηρήσει ψηλά»

 

Related posts

Η αποχώρηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη από τον Άγιο Θωμά

admin

Πετρίδης: «Ευελπιστούμε σε ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν»

Δημητρίου Αντώνης (Λαύρα Αργυρούπολης):”Να γίνουμε η καλύτερη ακαδημία της περιοχής”(vid)

abola10