free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λύγκος: «Με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου, έδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Μεταμόρφωσης Βαγγέλης Λύγκος. 

 

 

 

Αποφασισμένοι να πετύχουν την καλύτερη δυνατή πορεία στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Β΄’ ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στην ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών του Πάσχα έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να πάρουν πολύτιμες ανάσες και να χαλαρώσουν και το κυριότερο να καθαρίσει το … μυαλό τους ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας.

 

Άπαντες πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στην προσεχή αναμέτρηση με την  Άμιλλα Περιστερίου, η οποία με τη σειρά της δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Βαγγέλη Λύγκου:

«Η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση έχει επικεντρωθεί στην επερχόμενη δύσκολη όσο και ιδιαίτερα κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άμιλλα Περιστερίου. Ο προσεχής αμς αντίπαλος ζητάει τους βαθμούς, δεδομένου /ότι δίνει αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής του, ωστόσο εμείς θα πάμε με τη ίδια σοβαρότητα και συνέπεια που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία παιχνίδια, ευελπιστώντας στην καλύτερη δυνατή παρουσία. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζουμε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα»

 

 

 

Related posts

Μετεβελής (Άτταλος Ν Φιλαδέλφειας): “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”(vid)

abola10

Ο Γιάννης Τζέλης “Στις Γειτονιές της Αθήνας”

abola10

Λύγκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος