free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Όσο ψηλότερα γίνεται!»

Την ακλόνητη πίστη του για μία εξίσου επιτυχημένη πορεάι στη συνέχεια, εξέφρασε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

 

Με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει την καλύτερη δυνατή πορεία θα ριχτεί ο Αστέρας Ζωγράφου στην μάχη  του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ στην καθοριστική συνέχεια του μαραθωνίου.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η ομάδα στα τελευταία της παιχνίδια πριν την διακοπή του Πάσχα, με αποκορύφωμα το εμφατικό 2-4 επί της Λαύρας Αργυρούπολης είναι λογικό να έχουν εκτοξεύει στα ύψη την ψυχολογία, αλλά και τον δείκτη αυτοπεποίθησης  στο νεανικό συγκρότημα των «κυανέρυθρων»,

Με την προοπτική η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αρχ΄ξης γενομένης από το επόμενο εξίσου δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στα αξιόμαχα Μελίσσια

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς 

«Η ομάδα μας έχει βρει πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό στα τελευταία της παιχνίδια, αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων. Αυτή την εικόνα θέλουμε να την διατηρήσουμε ως το τέλος, ευελπιστώντας να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η προσοχή μας έχει  επικεντρωθείς το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει εκτός έδρας κόντρα στα Μελίσσια. Ο προσεχής αμς αντίπαλος προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα και πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο του ομίλου Απόλλωνα Χαλανδρίου και θα θέλει τους βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο εμείς θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Για εμάς είναι το ματς της χρονιάς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Για το καλύτερο με τα Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος

Έβαλε Μπόγκα στην «μηχανή» του ο Υμηττός!

Kώστας Παλαιολόγος