free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στην Κατερίνη για το φάιναλ φορ και για την κατάκτηση της Κούπας του Πρωταθλήματος η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ: Πρώτος αγώνας την Τρίτη 10/4 με την Δράμα-Τάσος Δημητρίου: Ήδη έχουμε επιτύχει μεγάλο άθλο στην Αθήνα

Μετά την Κυριακή του Πάσχα η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου βρίσκεται και πάλι σε φουλ αγωνιστική δράση και για την ακρίβεια συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία της.

Για του λόγο του ακριβές η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ από σήμερα Τρίτη του Πάσχα 9/4 βρίσκεται στην όμορφη Κατερίνη προκειμένου να συμμετάσχει στο φάιναλ φορ του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε επίπεδο Παίδων φυσικά.

Το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου το οποίο στοχεύει την κατάκτηση της Κούπας του Πρωταθλήματος στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει, αύριο Τρίτη του Πάσχα 10/4 στις 2 το μεσημέρι το αντίστοιχο συγκρότημα της Δράμας.

Εφόσον η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ προκριθεί στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Αχαϊας-Ξάνθης που θα γίνει στις 11 το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 10/4.

Ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 11/4 ενώ σύσσωμη η αποστολή της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που διοργανώνει ο διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα στο EURO 2004 Ζήσης Βρύζας.

Αναφερόμενος στην παρουσία της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος στην Κατερίνη ο Ενωσιακός τεχνικός Τάσος Δημητρίου μιλώντας στο abola.gr δήλωσε: “Ήδη η Μικτή Παίδων της Αθήνας έχει επιτύχει μεγάλο άθλο με την παρουσία της σε αυτή την διοργάνωση, στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι φθάσαμε εκεί ανάμεσα σε 54 Ενώσεις λέει πολλά. Δείχνει την αξία αυτής της ομάδας και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερες διαστάσεις σε αυτή την επιτυχία”. 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (2-3/2)

Nάσος Φακίδης

Γαζής: «Το Παλαιό Φάληρο έδειξε καλά στοιχεία»

Abola Team 2

Είχε Κέφ(η)ια το Ψυχικό!

Abola Team