free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Για το καλύτερο δυνατόν»

Το στίγμα του για την καθοριστική τελική ευθεία έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.  

 

 

 

 

Με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, αλλα΄και με ακλόνητη την πίστη για μία θετική πορεία σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες «τροφές» του «μαραθωνίου» του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πανερυθραϊκού

 

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του συλλόγου της Νέας Ερυθραίας έχει επικεντρωθεί στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ισχυρό και μαχητικό Χολαργό, με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Τσιμπάκη να επισημαίνει τα εξής:

 

«Επιστρέψαμε στις προπονήσεις μετά το ρεπό του Πάσχα. Αυτές τις ημέρες είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να καθαρίσιε το μυαλό μας και κυρίως να αντλήσουμε δυνάμεις προσβλέποντας στην καλύτερη δυαντή πορεία σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πωταθλήματος. Αποσκοπούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν, αρχής γενομενης από την αναμέτρηση με τον Χολαργό. Ένα παιχνίδι, το οποίο συγκεντρώνει υψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που δείχνει πολύ ανταγωνιστική φέτος και είναι από τις πλέον ποιοτικές του ομίλου μας»

 

Στα ευχάριστα για τον Αντώνη Τσιμπάκη συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

 

Related posts

Ξεσηκωμός στο Χαϊδάρι!

Abola Team

Με Νικολαϊδη στο τιμόνι η Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος

Σημαντική προσθήκη με Τσάτσα ο Ήφαιστος Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος