free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Kιλιμτζίδης: «Τα δύο επόμενα ματς θα καθορίσουν πολλά»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνουν τα δύο προσεχή παιχνίδια με ΑΟ Χαϊδαρίου και Διάνα Ηλιούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης. 

 

 

 

Mε τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη η ΑΕ Χαλανδρίου έθεσε στην τελική της ευθεία την προετοιμασία της ενόψει του επόμενου κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Χαϊδαρίου. 

Άπαντες στο στρατόπεδο του σωματείου των βορείων προαστίων έχουν συναισθανθεί την σπουδαιότητα των επόμενων αγωνιστικών «προκλήσεων» που το περιμένουν  και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να εκπληρώσουν τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής στον απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την συνέχεια στις τάξεις των «πρασίνων», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Τάσου Κιλιμτζίδη:

 

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το προσεχές πολύ δύσκολο ματς που μας περιμένει κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντιουμ κι ευελπιστούμε ότι αυτό θα έχει και συνέχεια. Θεωρώ ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουμε πετύχει τον στόχο μας, ωστόσο, θεωρώ ότι τα δύο επόμενα παιχνίδια με ΑΟ Χαϊδαρίου και Διάνα Ηλιούπολης θα καθορίσουν πολλά όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου που έχουμε θέσει»

 

Στα θετικά για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Δημήτρη Πατσιαβούρα.

 

Ο αξιόλογος φορ των «πρασίνων»  ξεπέρασε πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και φώναξε ετοιμοπόλεμος.

 

Related posts

«Βόμβα» με Βασίλη Σιούτη ο Ολυμπιακός Λιοσίων!

Αναρρώνει ο Κυριακόπουλος στο Φωστήρα Ηλιούπολης

abola10

Παραιτήθηκε ο Τάσος Δημητρίου από τον Α.Ο. Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος