free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Να επανέλθουμε στις επιτυχίες»

Το σύνθημα γα νίκη σε βάρος της Λαύρας Αργυρούπολης έδωσε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας να … αγγίζει κόκκινο τα Ιλίσια 2004 προετοιμάζονται για τις ανάγκες της επερχόμενης αναμέτρησης με την Λαύρα Αργυρούπολης. 

Η διακοπή του πωταθλήματος ελέω Πάσχα, έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν πολύτιμες ανάσες ξεκούρασης, να ηρεμήσει το μυαλό τους.

 

Οι παίκτες του Περικλή Παπαζαφειρόπουλου επανήλθαν στις προπονήσεις ιδιαίτερα ορξάτοι και αποφασισμένοι να επανέλθουν σε ρότα επιτυχιών, προκειμένου η ομάδα να ανέλθει βαθμολογικά.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: «Η διακοπή του Πάσχα μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να καθαρίσει το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε στην κρίσιμη συνέχεια, που μας περιμένει, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Λαυρα Αργυρούπολης. Μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία βρίσκεται ψηλότερα από εμάς στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες μου ωστόσο, δείχνουν ιδιαίτερα ορεξάτοι και το κυριότεροι αποφασισμένοι να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών»

 

Μαζικές επιστροφές

 

Με σαφώς ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια τους θα φιλοξενήσουν τα Ιλίια 2004 την Λαύρα Αργυρούπολης. Ο τεχνικός Περικλής Παπαζαφειρόπουλος θα βρεθεί στη ευχάριστη θέση αν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρήστου Σώκλα, Σταύρου Κόκκαλη, οι οποίοι εξε΄τισαν τη ποινή τους, όπως φυσικά ακι στους Σπύρο Πρέντζα ακι Στέλιο Ξενιτίδη, που αποθεραπεύθηκαν.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπουγάς: «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Αλσούπολη κράτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Abola Team 3