free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα»

Στην κρισιμότητα του επερχόμενου αγώνα με τον Μικρασιατικό, επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

 

 

 

Με την αποφασιστικότητα και την δίψα όλων για επιστροφή στις επιτυχίες να ξεχειλίζει, επανήλθαν στον Ολυμπιακό Λιοσίων στην … ρουτίνα των προπονήσεων μετά την πάροδο της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

 

Η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στην προσεχή αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «ερυθρόλευκους», ώστε η ομάδα να διατηρήσει ολοζώντανες τις ελπίδες της για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή:

 

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό. Ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, η οποία δίνει αγώνα δρόμου για την παραμονή της.Από την πλευρα΄αμς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκντρωμένοι και με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψουεμ στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τους Αγίους Αναργύρους. Θα ήθελα μέσα από την στήλη σας να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα σε όλους όσοι ασχολούνται με το αθηναίκό ποδόσφαιρο»

 

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό Λιοσίων περιμένουν την πορεία αποθεραπείας των Κυριάκη, Φραγκόπουλου, Καραχάλιου και Παπαδόπουλου, ώστε να διαπιστώσουν κατά πόσο θα βρεθούν σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους

Related posts

Κιούρκος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος

Υπερασπίζεται Συμεών ο Αθηναϊκός

abola10

Σταμπουλίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Kώστας Παλαιολόγος