free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Να επανέλθουμε σε ρότα επιτυχιών»

Το στίγμα του για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους Τράχωνες έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

 

 

Η επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών αποτελεί το ζητούμενο για τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της ‘ ΕΠΣΑ.

 

Η προσοχή όλων πλέον στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην προσεχή καθοριστική αναμέτρηση  τους Τράχωνες, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Μπορεί η ομάδα των δυτικών προαστίων να μην έχει μπροστά της κάποιον ορατό και ξεκάθαρο στόχο να υλοποιήσει, πλην όμως, αυτή η παράμετρος ουδόλως στέκεται ικανή να αποπροσανατολίσει τις προτεραιότητες του τεχνικού ηγέτη Θόδωρου Τρανού.

 

Ο έμπειρος προπονητής επιθυμεί το νεανικό συγκρότημα που διαχειρίζεται να επανέλθει στην λεωφόρο των επιτυχιών, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Κάτι, το οποίο έσπευσε να δηλώσει:

 

«Η ομάδα μας στον δύτερο γύρο έχει «κάτσει » ψυχολογικά . Θέλουεμ να συνεχίσουμε, ωστόσο τις καλές μας εμφανίσεις, δίνοντας χρόνο σε παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση εμ τους Τράχωνες, όπο  θα επιδιώξουμε να επανέλθουμε σε ρότα επιτυχιών .Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν»

 

 

Related posts

Νέα Ιωνία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα διαδικτυακών προπονήσεων

Γιώργος Ανανίδας

Τρανός: «Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στις υποδομές»

Kώστας Παλαιολόγος

Σούπερ Μελίσσια!

abola10