free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Απομένουν έξι τελικοί!»

Στην κρισιμότητα της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο τεχνικός της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος. 

 

 

 

Η διακοπή του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ για την εορταστική περίοδο του Πάσχα βρήκε την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στην κορυφή του βαθμολγικού πίνακα με 51 πόντους έξι περισσότερους από τον δεύτερο Ιάσωνα που ακολουθεί με 45.

 

Με αφορμή το γεγονός ότι πλέον μετράμε αντίστροφα για την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, που βρίσκει την νεανική και φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων να δοκιμάζεται στην έδρα της δυνατή και σκληροτράχηλης Λυκόβρυσης, ο τενχικός ηγέτης Γιώργος Γκοβερίνος έσπευε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτερη προσήλωση, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι έχουμε αποσπαστεί από τους ανταγωνιστές μας δεν μας εφησυχάζει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα. Απομένουν έξι τελικοί για εμάς και είμαστε σε διαρκή εγρήγορση, προκεμένου να υλοποιήσουμε τον πρωαρχικό στόχο της επανόδου στην Α’ Κατηγορία. Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηης που μας περιμένει απέναντι στην Λυκόβρυση. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που διαθέτει ένα  πολύ καλό κι αξιόλογο προπονητή, όπως  Κώστας Ιωάννου με πολύ ποιοτικό ρόστερ. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε την λόγω αναμέτρηση με ιδιαίτερη συγκέντρωση και προσοχή, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Απόλυτα επιτυχημένη η φετινή σεζόν!»

Άξιζε τη νίκη ο Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας-Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

abola10

Ιωάννου: «Μας λείπει το εύκολο γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος