free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς!»

Στην κρισιμότητα όλων των επόμενων αναμετρήσεων εστίασε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος. 

 

 

 

 

Τη στιγμή, όπου μπαίνουμε στην πιο καθοριστική καμπή της φετινής περιόδου στον συγκλονιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, ο Υμηττός παλεύει  με όλες του τις δυνάμεις για την εξασφάλιση της απευθείας παραμονής.

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων καταλαμβάνει την δέκατη θέση με 23 πόντους  κι ενώ απομένουν έξι καθοριστικές «στροφές» για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών ου υποχρεώσεων, βρίσκει τον Υμηττό να κοντράρεται εκτός έδρας με την πολύ ισχυρή Ελευθερούπολη, η οποία τρέφει βλέψεις ανόδου.

Με τον Πρόεδρο Στέλιο Μανούσο να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

Εμείς εδώ που βρισκόμαστε, αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι τελικοί! Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια,. Αποσκοπούμε σε κάθε παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικά οφέλη και παράλληλα περιμένουμε στραβοπατήματα των ανταγωνιστών μας, που θα μας επιτρέψουν να διεκδικήσουμε με πολύ πιο σοβαρές αξιώσεις την παραμονή μας. Θεωρώ ότι από τις ομάδες, που βρίσκονται στο ίδιο καζάνι με εμάς έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τα καταφέρουμε»

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός Γιώργος Μπαρμπαλιάς δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Παναγιώτη Λιάπα και Βαγγέλη Μπούκη.

Related posts

Μανούσος: «Μόνο νίκη απέναντι στα Μελίσσια»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου»

Kώστας Παλαιολόγος

Μεγάλη δημοσκόπηση από το Αμπόλα!

abola10