free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με τον Γκυζιακό»

Το σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών στην κρίσιμη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Γκυζιακό, έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης. 

 

 

 

Στους ρυθμούς του σαββατιάτικου κομβικού αγώνα με τον Γκυζιακό κινούνται τα πάντα πλέον στο ΑΟ Ιλίου.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ βρίσκει το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να δίνει ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς, αναζητώντας όσο τίποτε άλλο την επιστροφή του στις νίκες, ώστε να παραμείνει ακλόνητος στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άπαντες στον σύλλογο αναγνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση και προσβλέπουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική τους παρουσία . Με τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην σαββατιάτικη πολύ καθοριστική αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Γκυζιακό. Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Την θέλουμε όσο τίποτε άλλο, ώστε να επανέλθουμε σε μία ρότα επιτυχιών μετά από καιρό και παράλληλα να ανακτήσουμε την καλή μας ψυχολογία, ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Παράλληλα, περιμένουμε και τυχόν βαθμολογικές απώλειες των ανταγωνιστών μας».

 

 

 

Related posts

«Φουλάρει» για ανανεώσεις – μεταγραφές η Λαύρα Αργυρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Με Ρόη για την αντεπίθεση παραμονής ο Θρίαμβος Αθηνών

abola10

«Να ανταποκριθούμε στις γηπεδικές συνθήκες»

Kώστας Παλαιολόγος