free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να κλείσουμε θετικά τη σεζόν»

To έναυσμα για επιτυχίες έδωσε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

 

 

 

Η χάραξη μίας  όσο το δυνατόν καλύτερης πορείας αποτελεί το ζητούμενο για τους Τράχωνες σε αυτές τις τέσσερις τελευταίες εναπομείνασες αγωνιστικές στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Άπαντες στο σωματείο των νοτίων προαστίων επιθυμούν να δώσουν μία αισιόδοξη νότα, τώρα στο τελείωμα της σεζόν και παράλληλα να θέσουν τις υγιείς και στέρεες βάσεις που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία εξίσου επιτυχημένη πορεία και την  επόμενη σεζόν.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Κουσάνα:

«Η προσοχή μας έχει στραφεί αποκλειστικά στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ νεανική και ποιοτική ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα της σεζόν. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη σεζόν και γι’ αυτό θα παλέψουμε»

 

Την ίδια στιγμή, τα αγωνιστικά προβλήματα είανι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά  για την τεχνική ηγεσία, αφού εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο Χρήστος Κουτσούβελης, που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης από την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, ο Μάρκος Ρόκα, ο οποίος υποφέρει  από θλάση στον δικέφαλο, αλλά και ο Κωνσταντίνος Βαρέσης, που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα, νέο πρόσωπο θα αποτελέσει ο Αντώνης Προμπονάς, που εξέτισε την ποινή του.

Related posts

Συνεχίζει τις … υψηλές πτήσεις ο ΓΣ Αργυρούπολης (3-0)

Abola Team

«Βόμβα» με Μουκίδη ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΑΟ Περιστερίου πήρε τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο

Abola Team 3