free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λεβέντης: «Ο Χριστός Ανέστη, εμείς να δούμε πότε…»

Με τον δικό του γλαφυρό τρόπο θέλησε ο τεχνικός του Γ.Σ. Αργυρούπολης Γιάννης Λεβέντης να αναδείξει τον έντονο προβληματισμό του για την άσχημη φετινή πορεία της ομάδας του.

 

 

 

 

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον Γ.Σ. Αργυρούπολης αναφορικά με την πορεία, που πραγματοποιεί φέτος η ομάδα, όπως πολύ περισσότερο με το έλλειμμα προοπτικής.

 

Η ήττα που γνώρισε το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων από την καταδικασμένη με υποβιβασμό Αθηναϊδα με 2-1 έβγαλε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τηνομάδα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και μεγενθύνονται τώρα που πλησιάζουμε προς το τέλος της,

 

Ενδεικτικές του έντονου προβληματισμού που επικρατεί παραμονές της αναμέτρησης με τα Σούρμενα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Λεβέντη:

 

«Ο Χριστός Ανέστη, εμείς νβα δούμε πότε … »τόνισε με νόμα ο έμπειρο προπονητής της Γ.Σ. Αργυρούπολης, για να προσθέσει:

 

«Τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί και είναι πολλά .,. Εμείες από την πλευρά μας δείχνουμε ότι δνε έχουμε μαζευτεί. Η ομάδα είχε θέει ως στόχο να πετύχει μία αξιόλογη πορεία, αλλα΄από την οδυνηρή ήτα που γνωρίσαμε από την Αθηναϊδα δεν υπάρχει κίνητρο, προοπτική. Δυστυχώς την φετινή χρονιά έχουμε βυθιστεί στην μετριότητα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να στρέφουμε το βλέμμα μας στην επόμενη σεζόν»

Related posts

Κιούρκος (Χαϊδάρι): “Καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι”

abola10

Κουσάνας: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Κυριακουλέας: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία»

Kώστας Παλαιολόγος