free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες»

Στην δύναμη ψυχής που αντλούν οι ποδοσφαιριστές του κόντρα στις όποιες αντιξοότητες αναφέρθηκε ο τεχνικός της πρωτοπόρου Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. 

 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα της στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να διευρύνει η Θύελλα Αγίου Δημητρίου απέναντι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. 

Το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων  έχει αγκυροβολήσει στην κορυφή κι επιδιώκει να σταθεροποιηθεί στο ρετιρέ, ώστε να θέσει τις βάσεις για την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΑ

 

Με τον τεχνικό καθοδηγητή Ανδρέα Μαντζούνη να δίνει το δικότου ξεχωριστό στίγμα:

 

«Η προσοχή μας έχει επκεντρωθεί στο επόμενο πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Μία ομάδα, η οποία τρέφει ακόμη ελπίδες για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου και θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στον πρώτο γύρο. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα, ωστόσο  έχουμε μάθε να αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες κι αυτό ευελπιστώ να το επιβεβαιώσουμε. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά .Ό, τι είναι να συμβεί, θα συμβεί»

 

«Μετρούν» προβλήματα 

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης., Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Μιχάλης Ρέτσος, όπως επίσης και οι Γιώργος Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Ζαχαρέλλος, που υποφέρουν από ίωση. Στα ευχάριστα για τον Ανδρέα Μνατζούνη προσμετράταιη επιστορφή του Κώστα Ελευθεριάδη, ο οποίος ξεπέρασε το οστικό οίδημα, που τον ταλαιπώρησε

Related posts

Φουλ για άνοδο τα Πετράλωνα, 3-1 εκτός τον Αγ. Θωμά

Abola Team 3

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΑΣ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 1-2 | Στιγμιότυπα

admin

Καραβίδας Αντώνης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες”

abola10