free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταθόπουλος: «Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας»

Το σύνθημα για μάχη απέναντι στον ΑΟ Ιλίου έδωσε ο τεχνικός του Γκυζιακού Παντελής Σταθόπουλος. 

 

 

 

Στους ρυθμούς της σαββατιάτικης κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΑΟ Ιλίου κινούνται τα πάντα στον Γκυζιακό.

 

Άπαντες στο στρατόπεδο των «οράνιε» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεών τους, ώστε να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα επιτρέψει στην ομάδα να αισθανθεί ακόμη πιο άνετα όσον αφορά την υπόθεση – παραμονή.

 

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του πολύ σημαντικού αυτού παιχνιδιού, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Παντελή Σταθόπουλου:

 

«Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαστήκαμε κατάλληλα στοχεύοντας στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδ,α η οποία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, ωστόσο από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, ώστε να φτάοσυμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού ποπονητή του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

 

«Μας περιμένουν έξι πολύ δύσκολοι όσο κι καθοριστικοί αγώνες μέχρι το τέλος. Σαφέστατα έχουμε αποκτήιε μία σχετική ασφάλεια από τις ομάδες που μας καταδιώκουν, όσον αφορά τη υπόθεση παραμονή, ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάζουμε το καλύτερο δυαντό αποτέλεμα σε κάθε αναμέτρηση, ώστε να εξαρτιόμαστε αποκλεισιτκά μόνο από τις δικές μας δυνάμεις»

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Απομένουν έξι τελικοί για εμάς»

Kώστας Παλαιολόγος

Μελίσσια-Πετράλωνα 1-1

Abola Team 3

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 1–0

abola10