free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις»

Την έντονη επιθυμία του για διατήρηση του θετικού αγωνιστικού προσώπου, εξέφρασε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

 

Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου κινούνται τα πάντα στα Βριλήσσια.

 

Στο στρατόπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων όλο αυτό το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος φρόντισαν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις ανάγκες της αναμέτρησης κόντρα στον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και φέροντια διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη: 

«Περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία του συγκεκριμένο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε κατά την γνώμη μου την κορυφάια ομάδα του ομίλου και νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να δώσουμε συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και να δικαιολογήσουμε την μέχρι τώρα πορεία μας. Μπορεί σιγά – σιγάνα φτάνουμε προς το τέλος της σεζόν, ωστόσο αυτή η παράμετρος δεν μας απασχολεί. Προετομαζόμαστε ξεχωριστά για το κάθε παιχνίδι, με ξεκάθαρη επιδίωξη να δίνουμε το100% των δυνατοήτων μας. Θέλουμε να πατήσουμε στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου αι πάνω σ’ αυτή την λογική θα πορευτούμε»

 

 

 

 

 

  

Related posts

Σομπότοβιτς: «Να μάθουμε από τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Καθάρισε με Τουμάση ο ΠΟΨ

Βασίλης Θεόκλητος

Ανακοίνωσε Λοϊσιο και Τσαβαλιά ο ΑΟ Βύρωνας

Kώστας Παλαιολόγος