free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Πάμε για το καλύτερο δυνατό»

Το στίγμα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στα Ταταύλα, έδωσε ο τεχνικός του Δούρειου Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 

Την αξιοσημείωτη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει ο Δούρειος στην εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στα ισχυρά Ταταύλα. 

‘Απαντες στο συγκρότημα της Κυψέλης έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα, που έχει προηγηθεί κατά την διακοπή του πρωταθλήματος και φιλοδοξούν να κάνουν … ηχηρή επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους, απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Μάκη Ντέτσικα: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής με ξεκάθαρο στόχο να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και με την καλύτερη δυνατή προσέγγισηξ στο παιχνίδι με τα Ταταύλα. Από την πλευρά μας θα πάμε ελεύθερα να παίξουμε το ποδόσφαιρο, που μπορούμε, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τα προβλήματα δεν λείπουν για την τεχνική ηγεσία του Δούρειου, αφού σίγουρα εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Σωτήρης Τσιρώνης για λόγους επαγγελματικής φύσεως, την στιγμή, όπου εξαιρετικά αμφίβολη κρίνετια η παρουσία του Γιώργου Νικιτέα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και του αρχηγού Αχιλλέα Τσιάρου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.   

Related posts

Μαρίνος Κάτρης: “Ο Κεραμεικός βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Β’ ΕΠΣΑ”

Abola Team 3

Λέοντες-Νίκη Αλίμου 1-1

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία Αθηνών

Abola Team