free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γύρισε το ματς ο Χαραυγιακός και νίκησε εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου με 2-1-Καταγγελίες των νικητών για περίεργα άτομα

Με ολική ανατροπή στο σκορ ο Χαραυγιακός νίκησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας τον ΑΟ Περιστερίου.

Τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε 13 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 16’ σε ανατροπή του Παληγεώργου από τον Μαραγκουδάκη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κωνσταντόπουλος, αλλά ο γκολκίπερ Ε. Βακερλής απέκρουσε την μπάλα. Πέναλτι κέρδισαν και οι φιλοξενούμενοι στο 37’ με τον Κασσιανό και το χτύπησε ο Ράμμος. Όμως και σε αυτή την περίπτωση ο Σκυριώτης έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ο «Όμιλος» άνοιξε το σκορ στο 65’ με σουτ του Γεωργακόπουλου, μετά από ενέργεια και πάσα του Σιδέρη. Το 1-1 έκανε στο 73’ με σουτ ο Καλλιμάνης φέρνοντας το ματς στα ίσια, ύστερα από ωραίο γύρισμα στου Κασσιανού και στο 78′, ο Παρασκευόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

Καλή η διαιτησία των Παπαπέτρου, Δέτση και Μητράκου.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Σετελάρι (41’ Αννιτσάκης), Μπούζας, Κωνσταντόπουλος, Μουτζούρης, Τασιούδης (33’ λ.τ Πλέστης), Σιδέρης (67’ Βλαχομήτρος), Κρούτι (92’ Κουτσούκου), Παληγεώργος, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Κόντι (85’ Βαζούκης), Αναστασόπουλος, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόππας, Καλλιμάνης (83’ Γιαννόπουλος), Φερνεντίνος (67’ Π. Βακερλής), Βιέννας (54’ Παρασκευόπουλος).

Οι άνθρωποι του Χαραυγιακού κατήγγειλαν ότι κατά την άφιξη της ομάδας δέχθηκαν απειλές από περίεργα άτομα.

Related posts

Γλυκιά ήττα με 2-1 για τη Δόξα Βύρωνος που έμεινε στην κατηγορία από τον Μικρασιατικό

Abola Team 3

Τέλος ο Πέτρος Καλημέρης από τον Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος

Διαγνωστικές εξετάσεις τμημάτων ακαδημίας στην Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3