free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Απομένουν τέσσερις τελικοί!»

Το δικό του στίγμα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον φορμαρισμένο Θρίαμβο Χαϊδαρίου, έδωσε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος. 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό του βήμα για την σωτηρία μέχρι το … επόμενο θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει ο Αθηναϊκός απέναντι στον Θρίαμβο Χαίδαρίου. 

Οι Βυρωνιώτες, που μάχονται με όλες τους δυνάμεις για την εξασφάλιση της παρμαονής τους στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τους τρεις βαθμύς απέναντι στο συγκρότημα του Χρήστου Τάσση, το οοίο σε αυτό το δεύτερο γύρο κυριολεκτικά πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, που το έχει οδηγήσει στη Πέμπτη θέση.

 

Ο τεχνικός των «ερυθροκιτρίνων» Χρήστος Κιούρκος έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα

 

«Έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο προπονητή, όπως είναι ο Χρήστος Τάσσης αλλά και μία πολύ νοικοκυρεμένη διοίκηση. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να φτάσουμε στην νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Αθηναϊκού, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ομάδα, στην άκρη του πάγκου της οποίας βρέθηκε για δυόμιση χρόνια.

 

Για την συγκεκριμένη παράμετρος ο παλάιχος τερματοφύλακας των Πναιωνίου, Καλλιθέας, Εθνικού Αστέρα και Χαϊδαρίου έσπευσε να δηλώσει: «Για εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι όπως όλα τ’ άλλα . Σίγουρα πέρασα δυόμιση πολύ όμορφα χρόνια στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τα οποία θα τα θυμάμαι πάντα, ωστόσο, αυτό που προέχει τώρα, είναι η σωτηρία του Αθηναϊκού»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Δυναμική επιστροφή Δημήτρη Θανόπουλου στον Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Ευχαριστίες Μελισσίων για Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Abola Newsroom

Κιούρκος: «Δείξαμε χαρακτήρα, κομβικά τα δύο γρήγορα γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος