free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γκέλα ολκής ο Ολυμπιακός Λιοσίων, 1-1 εντός έδρας με τον Μικρασιατικό

Γκέλα ολκής πιυ ενδεχομένως να στοιχίσειτ την άνοδο έκανε ο Ολυμπιακός Λιοσίων που έμεινε στην έδρα του στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Μικρασιατικό που τον τελευταίο καιρό αποδίδει εκπλητκικό ποδόσφαιρο.

Στο 12’ μετά από τραγικό λάθος των Κουντούρη και Αδαμόπουλου, ο Α. Κολοβός μπήκε στη φάση και με ψηλοκρεμαστό σουτ άνοιξε πέτυχε το 0-1. Στο 81’ ο τερματοφύλακας, Αδαμόπουλος, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Ψαραδέλη και αντίκρισε κόκκινη κάρτα. Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη κάτω από τα δοκάρια για το υπόλοιπο διάστημα κάθισε ο Τριανταφύλλου. Στο 89’ ο Καπλάνης από κοντά, μετά από μπαλιά του Πατέλη, διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Επίσης στο 93’ ο Καπλάνης δεν κατάφερε από κοντά να σκοράρει. Έτσι παρέμεινε το 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ: Αδαμόπουλος, Καπλάνης, Κοτούλιας, Κουντούρης (46’ Παπαδόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Πατέλης, Σπίνος (63’ Φραγκόπουλος), Καραμπίνης (74’ Αθανασόπουλος), Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Μουκίδης (81’ Τριανταφύλλου).

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Γαλανάκης, Γουρνέλος, Καραντζάς, Μάργα (46’ Μακρυγιάννης), Μπιρμπιλής, Η. Κολοβός, Γουσούλης (89’ Πετρίτσης), Α. Κολοβός, Τρυφωνίδης (57’ Θαναηλάκης), Ψαραδέλης (85’ Χαζίσα), Χατζηστεφάνου.

 

Related posts

Ενισχύεται ο Ιάσωνας!

Ρένος Γιαμπουράς

Πολύτιμο τρίποντο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (2-0)

Abola Team

“Βόμβα” με Μπερτσιά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

Ρένος Γιαμπουράς