free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Η Νίκη Δροσιάς 2-1 εκτός έδρας τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας

Η Νίκη Δροσιας εδειξε οτι ειναι σκληρο καρυδι  και που  νικηφόρα και από την Παλαιά Φωκαία, αφού κατέβαλε τον Πρωτέα με 2-1.

Έναν Πρωτέα που παρατάχθηκε με νεανικό σχήμα. Σπουδαία εμφάνιση σημείωσαν οι νεαροί του Χάλαρη, δυστυχώς όμως η πείρα δεν αντικαθιστάται. Έτσι, στη σημερινή αναμέτρηση μίλησε η πείρα των φιλοξενούμενων που ήξεραν τι και πως θα το πάρουν από το σημερινό παιχνίδι. Με δύο πέναλτι η Δροσιά πήρε το τρίποντο που την ανεβάζει στην 6η θέση και πλέον κλείνει στο μάτι στην πρώτη πεντάδα.

Τα γκολ, το 0-1 στο 30’ με πέναλτι ο Αγγελόπουλος, στο 44’ το 1-1 με τον Καλαθά και το 1-2 στο 62΄πάλι με πέναλτι ο Ελευθερίου. Στο 43’ δοκάρι για την Δροσιά με τον Αγγελόπουλο.

 

Διαιτητής του αγώνα Τριγάζης, με βοηθούς τους Καλαμπάκα και Συκιανάκη.

  

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Χάλαρης) Παππάς, Πανάγου, Τσαλικίδης, Χίκα, Διακορώνας Ε., Φετολάρι, Καλαθάς, Φρέσκος, Διακορώνας Μ. (46’ Διακορώνας Α.), Παπαγεωργίου, Ντούνης

  

 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (Ζορμπάς) Γκιόκας, Κατσέλης, Καλαμάρας, Πέτσης, Κλεισούρας, Ντακούλης (72’Γιαβράς), Ελευθερίου, Καρατσίκος, Αγγελόπουλος (66’ Γκούζας), Μαρούλιας, Μηλιώτης (81’ Πρωτόπαπας)

Related posts

Ο Σαρωνικός 2-1 εκτός τον Παμπαιανικό

Abola Team 3

Νικητές Ανθούσας: «Λαμ ολόψυχα καλή επιτυχία»

Abola Team 2

Ο Νίκος Μπαδόλας τεχνικός διευθυντής στην Βουλιαγμένη

Abola Team 3