free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουκουλοφόροι έκαναν ντου στο γήπεδο και χτύπαγαν αδιάκριτα φιλάθλους και των δύο ομάδων στο ματς Τερψιθέα-Αγ. Παρασκευή 1-1

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει επικίνδυνα αφού 60 περίπου κουκουλοφόροι έκαναν ντου μετά το τέλος του αγώνα Τερψιθέα-Αγ. Παρασκευή 1-1 και χτύπαγαν αδιάκριτα με καδρόνια και άλλα αντικείμενα φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Γκάμαρης συνέβησαν τα εξής: Μετά το τέλος του αγώνα περίπου 50 με 60 ατομα εμφανίστηκαν από το βουνό κρατώντας καδρόνια και πέτρες και φορώντας κράνη και κουκούλες χωρίς να φέρνουν διακριτικά ομάδας και κινήθηκαν απειλητικά εκτός γηπέδου και πίσω από την κερκίδα όπου και βρίσκονταν φίλαθλοι και των δυο ομάδων και τους χτυπούσαν αδιακρίτως.

 

Μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την οργή των ταραξίων δεν γλύτωσαν οι παίκτες των δυο ομάδων αφού δέχτηκαν αρκετές πέτρες στον αγωνιστικό χώρο αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα.  .

 

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Τερψιθέας καθώς και δυο φίλοι των γηπεδούχων και ένας της Αγίας Παρασκευής.

 

Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι στο 45+1 ο Κοβάνης έκανε το 0-1, με τον Κατσαμπάνη στο 86′ να ισοφαρίζει με κεφαλιά.

 

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Εξαρχάκος, Γραμματικόπουλος (58′ Γιοματάρης), Τσιρόπουλος (81′ Σκουμπουρδής), Γιαννακόπουλος, Κατσαμπάνης, Ζώτος, Νίκου, Τσακλάνος, Χαραλάμπους (75′ Ντούβλης), Μπα, Σταθακόπουλος (90+1′ Γουρζουλίδης).

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Σκούρας, Τζίτζης (83′ Ρηγόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (64′ Ντιντίφας), Μπαλατσούρας (90′ Μιχαλόπουλος).

Related posts

Συλλυπητήρια ανακοίνωση Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Abola Team 3

Τέλος ο Κεφαλάς από τον Ιάσονα

Abola Team

Παρέμεινε στο κυνήγι του τίτλου η Νέα Ιωνία (0-2)

Abola Team