free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τώρα παίζουν μόνοι τους για την άνοδο οι Αγ. Ανάργυροι μετά το 4-1 επί του Θρίαμβου Αθηνών: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Σε υπόθεση των Αγ. Αναργύρων που μετά τις γκέλες των άλλων διεκδικητών του ίδιου στόχου εξελίχθηκε η άνοδος από τον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ στην Γ’ Εθνική, μετά το 4-1 που σημείωσε το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού επί του Θρίαμβου Αθηνών.

 

Εύκολη νίκη για την Ένωση κόντρα στον Θρίαμβο Αθηνών που άντεξε για 45’ λεπτά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λέπτο όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαρίνου  ο  Γουβαλάρης έπιασε την κεφαλιά νικώντας τον γκολκίπερ Λαχανά. Στο 14’ ο Ζαφείρης προσπάθησε να εκμεταλευτεί  ένα λάθος στην άμυνα των Αγ.Αναργύρων αλλά ο Παραράς τον πρόλαβε την κατάλληλη στιγμή με ένα εκπληκτικό τάκλιν σώζοντας την ομάδα του.

Στο 17’ ο Μαρίνου βρίσκει τον Νταουτάι ο οποίος σουτάρει αλλά η μπάλα πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.Στο 30’ ύστερα από κεφαλιά-πάσα  του Μερκούρη και κεφαλιά του Τράντου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στον Μπούζης ο οποίος σούταρε και έκανε το 1-1 στη μοναδική φάση του Θριάμβου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ένωση μπήκε φουριόζα και μόλις στο 1ο λεπτό ύστερα από το δυνατό σουτ του Νταουτάι  που απέκρουσε ο Λαχανάς, ο Παπαδόπουλος πήρε το “ριμπάουντ” , ξανασούταρε και έδιωξε σωτήρια για δεύτερη φορά  ο Λαχανάς.

Στο 58’ από σέντρα που έκανε από τα αριστερά ο νεοεισελθών Κετσέτζογλου ο οποίος όμως αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1.

Στο 65’ αλλάξανε οι ρόλοι με τον Παπαδόπουλο να πασάρει στον Κετσέτζογλου και ο τελευταίος να πλασάρει με το εξωτερικό κάνοντας το 3-1 για την Ένωση.

Στο 85’ Μαρίνου και Κετσέτζογλου κάνανε το 1-2 με τον τελευταίο να διαμορφώνει το τελικό 4-1 μετά από ψιλοκρεμαστό πλασέ.Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρίσκει τους Αγ. Αναργύρους αγκαλιά με την άνοδο και τον Θρίαμβο Αθηνών ένα βήμα από τον υποβιβασμό.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΙΟ: Περράκης, Σταυρόγλου, Βαξαβανέλης

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τζαβάρας

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός) Χανιώτης, Αποστόλου, Γουβαλάρης, Παραράς (60′ Κολλιάκος), Καλογερής, Σταυρόπουλος (55 Κετσετζόγλου), Μαρίνου, Αλιμπάς, Νταουτάι (72′ Λάλα), Γκεμίσης, Παπαδόπουλος (67′ Μαρούσης).

 

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Άρης Τσαγδής) Λαχανάς, Κόνιαρης, Ζευκιλλής, Σπυρόπουλος, Δρακάς, Μερκούρι, Μπούζης, Πετάζι (81′ Καλούμενος), Ζαφείρης (89′ Μιράκα), Σχουλλής, Τράντος (70′ Κωνσταντίνου).

 

 

Related posts

Γκλεγκλές: “Να παραμείνει στην πρώτη θέση ο Άρης Πετρούπολης”

Abola Team 3

Φινάλε με νίκη η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (0-3)

Abola Team

Συνεχίζει ο Καρύδης στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλείου

Abola Team 3