free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιλιμτζίδης: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα!»

Στην αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του απέδωσε ο τεχνικός της ΑΕ Χαλανδρίου Τάσος Κιλιμτζίδης τους λόγους της σπουδαίας εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου.

 

 

 

Πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας απέσπασε η ΑΕ Χαλανδρίου στην πολύ δύσκολη έδρα του ΑΟ Χαίδαρίου παίρνοντας το πολυπόθητο γι’ αυτήν 0-0. 

Η εν γένει εικόνα, το πάθος, αλλά και η διάθεση για προσφορά που επε΄δειξαν οι ποδοσφαιριστές, άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Τάσος Κιλιμτζίδη, ο οποίος τους απέδωσε τα εύσημα για την αυταπάρνηση που έδειξαν:

 

«Θεωρώ ότι πήραμε ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα . Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει αρκετά δυνατή έδρα, όπως είανι ο ΑΟ Χαϊδαρίου παρουσιάσαμε αρκετές αγωνιστικές αρετές, που μα ςβοήθησαν να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα σε μία αναμέτρηης με πολύ υψηλό δείκτη απαιτήσεων, όπου οι δυνατές μονομαχίες είχαν τον πρώτο λόγο.

Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Εκτιμώ ότι πήραμε ένα αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με τ΄ άλλα αποτελέσματα των έτερων συνδιεκδικητών της παραμονής μας φέρνει πολύ κοντά στο στόχο αι αυτό, που απομένει, είνα η μαθημαρική εξασφάλιση της σωτηρίας»

Related posts

Λεβέντης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

Kώστας Παλαιολόγος

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αποχώρηση της διοίκησης

abola10

Μητρούσης: «Αποδώσαμε όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά συνεχίζουμε τη δουλειά»

Kώστας Παλαιολόγος