free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξέσπασε με «πεντάρα» ο Ολυμπιακός!

 

Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν την Κέρκυρα με 5-1 υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή Πέδρο Μαρτίνς.

Σε ρότα επιτυχιών επανήλθε … δριμύτερος ο Ολυμπιακός!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή Πέδρο Μαρτίνς,που βρέθηκε στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» συνέτριψαν την Κέρκυρα με 5-1 για την 27η αγωνιστική και διατήρησαν ολοζώντανες τις ελπίδες τους για μία θέση στην πρώτη προνομιούχο δυάδα, π[οπυ χαρίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

 

Στο πρώτο του επίσημο ματς μετά τα .. γκάζια του Βαγγέλη Μαρινάκη αι την αποπομπή του Όσκαρ Γκαρθία ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο επιθετικά και ενώ συνολικά παρουσίασε πολύ προβληματικό πρόσωπο στα μετόπισθεν. 

 

Έτσι, ουσιαστικά κλείδωσαν την τρίτη θέση, έχοντας, πλέον, σε απόσταση ασφαλείας (+7) τον Ατρόμητο και παραμένουν ζωντανοί για τη δεύτερη θέση, αφού είναι στο -1 από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να σημείωσε ακόμη ένα γκολ (φτάνοντας τα 15, όσα κι ο Πρίγιοβιτς), ανοίγοντας το σκορ στο 12’, αλλά τα φώτα έπεσαν αλλού. 

 

 

Ο Μιραλάς πέτυχε το πρώτο του τέρμα σε κανονική ροή μετά την επιστροφή του (είχε σκοράρει με πέναλτι κόντρα στον Πλατανιά) και θύμισε τον παλιό-καλό του εαυτό (45+2’), αλλά όλα τα λεφτά ήταν ο πολύ κεφάτος -έπειτα από καιρό- Φορτούνης, που στο 51’ έκανε το 3-1 και είχε δύο ασίστ. Αυτήν τον Ιρανό, αλλά και στον Ένχελς (71’). Σκόραρε λίγο πριν το φινάλε (87’) ο νεαρός Βρουσάι, που είχε μπει στο 78ο λεπτό, έπειτα από άψογη συνεργασάι του με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός (Χρήστος Κόντης): Προτό, Ελαμπντελαουί (73′ Ανδρούτσος), Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (70′ Μαρτίνς), Φορτούνης, Μάριν, Μιραλάς (78′ Βρουσάι), Ανσαριφάρντ.

 

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Σιόντης (55′ Ιωάννου), Μπαλάφας, Γεωργίου (73′ Τουράμ), Επστάιν (79′ Αρτυματάς), Ρόλε, Μυτίδης.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Ορίστηκαν δύο εξ αναβολής αγώνες

Abola Team

«Τρικαλινός» με βούλα και ο Μίλιεβιτς!

Abola Team 2

Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1

Abola Team 2