free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Κρατάμε την εξαιρετική εμφάνιση»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην ΑΕ Χαλανδρίου, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

 

 

Την καλύτερη εμφάνιση επί ημερών του Νίκου Παπαρούνη στην τεχνική του ηγεσία πραγματοποίησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου.  

Το τελικό 0-0 σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη και καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων , δημιουργώντας και χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες. 

Κάτι το οποίο τόνισε με τον δικό του χαρακτηριστικό τόνο ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Νίκος Παπαρούνης: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εν γένει εικόνα των παικτών μου απέναντι στην ΑΕ Χαλανδρίου. 

Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Πέσαμε όμως πάνω σ’ έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων, στερώντας μας την νίκη, την οποία αξίζαμε, σύμφωνα με τη συνολική μας απόδοση.

Επίσης, είχαμε δοκάρι με τον Ρούπι σ’ εκτέλεση φάουλ. Από το συγκεκριμένο ματς κρατάμε τη εξαιρετική μας εμφάνιση, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας»

 

Χτύπησε στην ωμοπλάτη ο Ρούπι

 

Μοναδικό μελανό σημείο από τον αγώνα για τον ΑΟ Χαϊδαρίου ήταν ο τραυματισμός του Γρηγόρη Ρούπι. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής κατά την  διάρκεια του δευτέρου μέρους έπεσε ε στο έδαφος και πέφτωντας χτύπησε στην ωμοπλάτη, Στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου των δυτικών προαστίων σήμανε συναγερμός, αφού οι επόμενες ημέρες θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Related posts

Τσαμόπουλος: Ήταν σπουδαία νίκη (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

«Μπαμ» με Τσούκη ο ΑΟ Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Καζαντζής (Σούρμενα):”Να προσέξουμε τη συνέχεια”(vid)

abola10