free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Είχαμε ψυχή και … Ξενιτίδη!»

Στα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την εξαιρετική ημέρα στην οποία βρέθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας Στέλιο Ξενιτίδης, επικεντρώθηκε ο τεχνικός των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

 

Στην λεωφόρο των επιτυχιών επέστρεψαν τα Ιλίσια 2004 επικρατώντα δύσκοαλ με 1-0 της ιδιαίτερα μαχητικής Λαύρας Αργυρούπολης. 

Οι «κυανόλευκοι» δείχνοντας τρομερό πάθος και βγάζοντας ψυχή στον αγνωισιτκό χώρο, κατάφεραν να φτάσουν σε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία σχεδόν τους εξασφαλίζει την υπόθεση – παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνστικό δεύτερο όμιλό της Β’ ΕΠΣΑ

 

Γεγονός το οποίο χαροποίησε τα μέγιστα τον προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλο: 

«Πήραμε μία πολύ σπουδαία νίκη, απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη, νεναική και εξαιρετική ομάδα, όπως είναι η Λαύρα Αργυρούπολης, η οποία προπσαθεί να παράξει όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον  τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες μου την αναμέτρηης.Είχαμ ψυχή, πάθος και συγκεκριμένο υς προανατολισμούε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μ’ ένα όμορφο γκολ από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Βασιλόπουλου, αλλά στην συνέχεια δεχθήκαμε πίεση. Ευτυχήσαμε όμως να έχουμε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά μας Στέλιο Ξενιτίδη, που πραγματοποίησε τρεις – τέσσερις ομολογουμένως πολύ δύκολες και σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας την νίκη. Θα πάμε στα επόμενα παιχνίδια να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν, δίνοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες σε παίκτες που προέρχοντια από τις πλούσιες υποδομές μας»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Δημιουργούμε ομάδα με όραμα»