free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Αξίζαμε την νίκη με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του μπορούσε με λίγη τύχη να «αποδράσει» από τα Λιόσια με το «τρίποντο» στις αποσκευές της, αναφέρθηκς ο τεχνικό του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης. 

 

 

 

 

Τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα συνέχισε απτόητος ο Μικρασιατικός απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων! 

Κόντρα σε μία ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά όσον αφορά την υπόθεση – άνοδος στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας, οι Καισαριανιώτες, έδειξαν πάθος, σφυγμό και πυγμή και κυριολεκτικά έφτασαν μία ανάσα από την νίκη, που θα τους έφερνε ακόμη πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της απευθείας παραμονής. 

Το γκολ της ισοφάρισης του Δημήτρη Καπλάνη στο 89’ από πλευράς γηπεδούχων, όμως, μετρίασε την χαρά της πολύ καλής εμφάνισης, δεδομένου ότι ο Μικρασιατικός έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοοπαλίας στις αποσκευές του. Κάτι το οποίο υπερτόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Κώστας Σταμπουλίδης:

 

 «Θεωρώ ότι βάσει απόδοσης δεν πήραμε το αποτέλεσμα, που αξίζαμε. Εάν κάποιος πριν την έναρξη του αγώνα μας έλεγε ότι θα φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές μας από την σκληρή έδρα του Ολυμπιακού Λιοσίων και θα ήμασταν απογοητευμένοι, θα τον περνούσαμε για τρελό. Όμως έτσι, όπως εξελίχθηκε το ματς, θεωρώ ότι αξίζαμε την νίκη. Καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλό μας, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς  μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε ως το τέλος» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Μικρασιατικού, για να προσθέσει:

 

«Αυτό που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος. Μας περιμένουν τρεις πολύ δύσκολοι όσο και καθοριστικοί αγώνες , αφού θα αντιμετωπίσουμε κατά σειρά τους Αγίους Αναργύρους, Θρίαμβο Αθηνών και Δόξα Βύρωνος. Οφείλουμε να φανούμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε ξεχωριστά για το κάθε παιχνίδι»

 

 

  

Related posts

Τρανός: «Οι παίκτες μου έδωσαν ό,τι είχαν!»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Τελικός με τον Ήφαιστο Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Δυσκολεύτηκε ο Χολαργός (1-0)

Abola Team