free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στην Πάτρα θα παίξουν 22/4 οι Παλαίμαχοι του Ρουφ με την ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων της Πάτρας-Θα τιμηθούν οι Βασίλης Κοτσαύτης και Παναγιώτης Μπενέκης

Μετά την συνεχή αγωνιστική δραστηριότητα εντός Αθήνας και Αττικής, η αήττητη μέχρι τώρα και δημοφιλής ομάδα των Παλαιμάχων του Ρουφ αρχίζει την εξόρμησή της και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα και κατόπιν προσκλήσεως που δέχθηκε η ομάδα των Παλαιμάχων της Αούστρια στις 22/4 θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Αλισσός από την ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων της Πάτρας σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Το φιλικό αυτό ματς θα γίνει στο γήπεδο της ομάδας Λέων στην συγκεκριμένη περιοχή και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Πάτρας είναι ο Τάκης Λαμπρόπουλος ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχει γράψει την δική του ιστορία και αγωνιστικά αλλά και σε ήθος.

Στην διάρκεια του φιλικού θα τιμηθούν ο αρχηγός των Παλαιμάχων του ΠΑΟ Ρουφ Βασίλης Κοτσαύτης και ο ποδοσφαιριστής της ίδιας ομάδας Παναγιώτης Μπενέκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Πάτρας θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν της αποστολής των Παλαιμάχων του Ρουφ που φυσικά θα ανταποδώσουν αυτή την φιλοξενία σε φιλικό ματς που θα γίνει στην Αθήνα.

Related posts

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team 3

Βενάκης: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος Χρήστος (Απόλλων Χαλανδρίου): “Γεμάτο ματς, παρά το 0-0”

abola10