free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Το ευχαριστηθήκαμε, συνδυάσαμε καλή εμφάνιση με νίκη!»

Τον ενθουσιασμό του από την εκτός έδρας νίκη επί των Τραχώνων, αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση εξέφρασε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Ήφαιστος Περιστερίου χάρη στη σπουδαία του εκτός έδρας νίκη επί των Τραχώνων με 2-1. 

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση από τους πολλούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες που συνθέτουν το ρόστερ των «ροσονέρι» και προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του σωματείου, αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Θόδωρο Τρανό, ο οποίςομε τη σειρά του ανέφερε τα εξής:

 

«Μετά από αρκετό καιρό φτάσαμε στις νίκε, κάτι που το είχαμε απόλυτη ανάκη. Απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική και οργανωμένη ομάδα όπως οι Τράχωνες, συνδυάσαμε τη κατάκτηση των τριών βθαμών με πολύ καλή εμφάνιση. Το ευχαριστηθήκαμε, παίξαμε χωρίς άγχος και δικαιωθήκαμε. Ευτυχήσαμε να έχουμε σε εκπλητκική ημέρα τους περισσότερους παίκτες μ ςκαι ιδιαίτερα το  Τσιάνο, που πέτυχε και τα δύο τέρματα, τα οποία ήταν εκπληκτικής ομορφιάς,  Το ένα με τά από όμορφο συνδυασμό και συνολική προσπάθεια και το άλλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας διατηρώντας την ίδια φιλοσοφία, η οποία ανάγεται σε χρησιμοποίηση παικτών, που προέρχοντια από τις ακαδημίες και με σεβασμό προς όλους τους αντιπάλους μας»

 

Προκρίθηκε στο TOP-16  το εφηβικό τμήμα

 

Ένα δείγμα της αξιοπρόσεκτης και μεθοδικής δουλειάς που γίνεταις τα τμήματα υποδομών, παρουσίασαν οι Έφηβοι του Ηφαίστου Περιστερίου, με την εκτός έδρας νίκη τους με 2-0 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του ΑΟ Ιλίου. Αποτέλεσμα, το οποίο χάρισε την πρόκριση στο TOP-16.

 

 

 

 

 

Related posts

Επιστροφή στην έδρα του το ¨Ηράκλειο” με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Mάνος Χρυσός

Νέα εκπομπή με καλεσμένο το Δημήτρη Αμπαριάν!

abola10

Έβαψε… κιτρινέρυθρο το ντέρμπι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός

abola10