free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Tην απόλυτη ικανοποίησή του για την εν γένει εικόνα και αγωνιστική συνέπεια των ποδοσφαιριστών του εξέφρασε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.  

 

 

 

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του τεελτυαίου μήνα συνέχισε ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον Χολαργό.

 

Το τελικό 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε με γκολ των φιλοξενούμενων τις καθυστερήσεις, αδικεί κατάφωρα την ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία ήταν στο συντριπτικά μεγαλύτερο «κομμάτι» του αγών αη απόλυτη πρωταγωνίστρια στο ματς.

 

Η εν γένει εικόνα, η διάθεση, αλλά και ο πολύ καλός αγωνιστικός ρυθμός που έχου βρει οι ποδοσφαιριστές του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό του Πανερυθραϊκού Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος με τη σειρά του, τους απένειμε τα εύσημα:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την γενικότερη εικόνα, που επιδείξαμε σε ακόμη ένα παιχνίδι που δίνουμε το τελευταίο διάστημα. Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχαμε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές σημαντικές ευκαιρίες ώστε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, που θα μας εξασφάλιζε την νίκη, με αποκορύφωμα αυτή του Πιτερά στο 78’. Αντίθετα δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στην τελευταία φάση του αγώνα. Ξέχωρα από αυτό, όμως είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Related posts

Τριανταφύλλου Αθανάσιος | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τράχωνες

Abola Team

Γκλεγκλές: «Ακόμη δεν είμαστε 100% έτοιμοι»

Kώστας Παλαιολόγος