free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Όσα περισσότερα πετύχουμε, θα είναι κέρδος»

Το στίγμα του για την καθοριστική τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έδωσε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει η λαϊκή ρήση και το συγκεκριμένο απόφθεγμα ανταποκρίνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στο παράδειγμα της Κηπούπολης. 

Η νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων όχι απά ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες του δευτέρου πολύ ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, αλλά έβαλε τα … γυαλιά  σε ομάδες με πολύ υψηλότερο μπάτζετ, δυναμική και κόσμο. 

Το νεανικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα του Δημήτρη Φιλίππου συνέχισε ακάθεκτο τον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας δύσκολα με 1-0 των μαχητικών Αμπελοκήπων. 

Αποτέλεσμα, το οποίο επέτρεψε στην νεοφώτιστη ομάδα να διατηρηθεί ακλόνητη στην τρίτη θέση με 53 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου: 

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά απέναντι στους Αμπελόκηπους. Η αγωνιστική απραξία μας επηρέασε, αφύ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην δημιουργία αλλά και στην εύρεση του ρυθμού που επιδιώξαμε. Είναι θετικό παντως, το γεγονός ότι ακόμη και στην μέτρια ημέρα κερδίσαμε. Η προσοχή αμς τώρα επικεντώνεται αποκλεστικά στην προσεχή αναμέτρηση με την Χρυσούπολη, η οποία συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι. Ο αντίπαλός μας μάχεται για την παραμονή του κι οφείλουμε να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα της φετινής εκπληκτικής πορείας της Κηπούπολης, για να προσθέσει:

 

«Θεωρώ ότι ήδη η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη. Πάμε χωρίς άγχος να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, αποδίδοντας παράλληλα όμορφο κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Από εδώ και στο εξής όσα περισσότερα πετύχουμε, θα είναι κέρδος για εμάς»

 

 

  

Related posts

«Παθιασμένοι στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψαρρός: «Να φτάσουμε στο μάξιμουμ την απόδοση»

Kώστας Παλαιολόγος

Φυλακούρης: «Ξυπνήσαμε όταν βρεθήκαμε να χάνουμε 3-0»

Kώστας Παλαιολόγος