free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Η προσοχή μας στον Φοίνικα Περιστερίου»

Την απαιτούμενη συγκέντρωση ενόψει του αγώνα με τον Φοίνικα Περιστερίου ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης. 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον συγκλονιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητη η Αλσούπολη, θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Γ.Σ. Καισαριανής με το  εντυπωσιακό 5-2.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε από εκπληκτική εμφάνιση, αλλά κι από αίσθηση υπεροχής, που αναδεικνύει το συγκρότημα των βορείων προαστίων. Κάτι, όπου άλλωστε αμρτυρά το τελικό σκορ.

 

Η εν γένει εικόνα των παικτών του άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, ο οποίος με τη σειρά του έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για την καθοριστική τελική ευθεία:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών μου, αλλά και από ην ευρεία νίκη επί του Γ.Σ. Καισαριανής. Η δίψα που επέδειξαν οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, για προσφορά αλλά και για την νίκη, με αφήνει απόλυτα χαρούμενο και προσφέρει θετικά μηνύματα για το μέλλον. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά  στην προσεχή δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου. Μία ομάδα, ιδιαίτερα δυνατή, συγκροτημένη, η οποία καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, διεκδικεί την άνοδο με πολλές αξιώσεις  κι έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις της ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία που έχει πραγματοποιήσει. Οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»

Related posts

Ψύλλιας: «Να διατηρήσουμε την καλή αγωνιστική εικόνα»

Με Ιορδανίδη στα γκολπόστ η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Ανατροπή: Παίρνει στα χαρτιά το ματς με την Χρυσούπολη η Αθηναϊδα!

Abola Team 3