free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καταδικάζει η Τερψιθέα τα επεισόδια

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Τερψιθέας καταδίκασε τα εκτεταμένα επεισόδια που στιγμάτισαν την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή. 

 

 

 

 

Στην πρωτοβουλία να καταδικάσει τα εκτεταμένα επεισόδια που αμαύρωσαν την αναμέτρηση της περασμένςη αγωνιστικής με την Αγία Παρασκευή, προχώρησε η διοίκηση της Τερψιθέας με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Αναλυτικά:

 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τερψιθέας δηλώνει απερίφραστα ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και εάν προέρχεται.

Σε σχέση με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν, από 30-40 κουκουλοφόρους, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά, μετά το τέλος της αναμέτρησης του αγώνα Τερψιθέα-Αγία Παρασκευή, εκτός του γηπέδου, την Κυριακή 15 Απριλίου 2018,ο Πρόεδρος του Συλλόγου με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δήλωσαν:

Η συγκεκριμένη, καταδρομική επίθεση, προέρχεται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον Σύλλογο μας και το ποδόσφαιρο, τα δε κίνητρα τους είναι τελείως άγνωστα προς εμάς, προσβάλλουν το έργο που έχουμε αναλάβει να ξαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα και δημιουργεί ερωτήματα από πού πορεύονται και με ποιο απώτερο σκοπό. Δυστυχώς αυτοί οι γνωστοί –άγνωστοι αμαύρωσαν, μετά τη λήξη του, έναν αγώνα που κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της Τερψιθέας, που στην πλειοψηφία τους ήταν παιδιά των ακαδημιών μας με τους γονείς τους, καθώς και αυτούς της Αγίας Παρασκευής ,οι οποίοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για όλους μας.

 

Εκ της Διοικήσεως,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.»

 

 

Related posts

Σαρωτικός ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου 4-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης

Abola Team 3

Σμυρνής: «Η ομάδα μας έδειξε μέταλλο»

Kώστας Παλαιολόγος

Διάνα: «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» (pic)

Γιώργος Ανανίδας