free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Κάναμε πολύ σημαντικό βήμα»

Στην αξία της νίκης επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Χρήστος Κιούρκος.  

 

 

 

Ένα ακόμη πολύ καθοριστικό άλμα παραμονής στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πραγματοποίησε ο Αθηναίκός χάρη στην σπουδαία του νίκη επί του φορμαρισμένου Θριάμβου Χαϊδαρίου με 1-0. 

Μία επιτυχία, που επέτρεψε στους «Λόρδους» να αναρριχηθούν στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 πόντους και να ατενίζουν τη κρίσιμη τελική ευθεία με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ενώ απομένουν τρεις καθοριστικές «στροφές» για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου». 

Ο τεχνικός ηγέτης των «ερυθροκιτρίνων» Χρήστος Κιούρκος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος 

«Κκάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της απευθείας παραμονής κερδίζοντας μία απο τις πλόν φορμαρισμένες και ιδιαίτερα νοικοκυρεμένες ομάδες της Α’ Κατηγορίας, όπως είανι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Πήραμε μία νίκη, την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη, για την προσπάθεια, που καταβάλλουμε και μας δίνει τεράτια ώθηση για την κρίσιμη τελική ευθεία. 

 Στο πρώτο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά , είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Στο 55’ ανοίξαμε το σκορ με όμορφο γκολ του Λουίς Φερνάντο Κόστα, Ένα γκολ, το οποίο μας ανέβασε την ψυχολογία, με άμεση συνέπεια στην συνέχεια να πιέσουμε για ΄να δεύτερο γκολ, που θα μας εξασφάλιζε το πολύτιμο τρίποντο.

 

Στο τςελυταίο τέταρτο ο Θρίαμβος Χαίδαρίου ανέβασε την πίεσή του αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, αφού είχαμε πολύ έξυπνη τακτική και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι.

 

Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα τρία παιχνίδια που απομένουν, ώστε αν ορισιτκοποιήσουμε την σωτηρία μας»

Related posts

Έγραψε ιστορία η εκδήλωση του Ρουφ για την κοπή της πίτας

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Οι αγώνες του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

“Μπαμ” με Καλλιοντζάκη το Παλαιό Φάληρο!

Kώστας Παλαιολόγος