free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Με την ίδια σοβαρότητα ως το τέλος»

 

Συνιστά αυξημένη προσήλωση και συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς.

 

 

 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει εκ νέου η Νίκη Αλίμου από την Κυριακή το απόγευμα, έπειτα από την ευρεία εκτός έδρας επιτυχία της επί του Κρόνου Αιγάλεω με το επιβλητικο 5-0, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία του Ατρομήτου Μεταμόρφωσης κόντρα στα Πατήσια (1-1).

 

Ο αρχιτέκτονας της ξέφρενης πορίας του νεανικού συνόλου Νίκος Μανωλάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, τονίζοντας ότι οι παίκτες του οφείλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν και να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη τελική ευθεία με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση, ώστε να επιτευχθεί ο αντικειμενικός στόχος της ανόδου στηn Β’ Κατηγορία

 

 

«Πετύχαμε μία εύκολη νίκη, όπως μαρτυράει άλλωστε και το τελικό σκορ, δείχνοντας αξιοθαύμαστη συνέπεια ως σύνολο. Η επιστροφή στην κορυφή από μόνο του ως γεγονός δεν λέει απολύτως τίποτε. Απεναντίας, θα πρέπει να σκύψουμε κι άλλο κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε, αποσκοπώντας να φτάσουμε στην εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θα πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα ματς με την ίδια σοβαρότητα ως το τέλος».

 

Related posts

Τόλμη-Γαλαξίας 2-2

Abola Team 3

Ακόμα βάζει η Καισαριανή!

Abola Team

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΟΨ!

Kώστας Παλαιολόγος