free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πετρίδης: «Να τελειώνουμε με την άνοδο το συντομότερο»

Το έναυσμα για το «τσεκάρισμα» της άμεσης οριστικοποίησης της επανόδου στην Β’ Κατηγορία, έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης. 

 

 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον πρώο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΠΟΨ επικρατώντας πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι μαρυράει το τελικό 2-0 του Αμαρουσίου.

 

Οι «πράσινοι» αποδίδοντα ποδόσφαιρο αξιώσεων, απέδειξαν περίτρανατην ξεκάθαρη ανωτερότηά τους, αναδεικνύοντας πολλές αρετές, αλλά και πτυχές της μαθοδικής δουλειάς που γίνεται από τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες.

 

Αποτέλεσμα, το οποίο έδως ετηδυαντότητα σην ομάδα του Ψυχικού να διατηρήσει ακέραια τηνδιαφορά των έξι  πόντων από την δεύτερη Ελ΄πίδα Αγίων Αναργύρων που καραδοκεί (σ.σ. 57 έναντι 51 βαθμών) κι ενώ απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος 

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν την καθοριστική τελική ευθεία στο στρατόπεδο του συλλόγου, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Γιάννη Πετρίδη: 

«Η προσοχή μας πλέον έχει επικντρωθεί αποκλεισιτκά στην αναμέτρηση με το Παγκράτι., Παιχνίδι, στο οποίο θα επιδιώξουμε να πα΄ρουμε την νίκη, ώστε να εξασφαλίσουμε τηνάμεση επάνοδό μα σητν Β’ Κατηγορία. Θέλουμε να τελειώνουμε με την άνοδο το δσυνοτότερο δυνατόν, αφού έχουμε πάρα πολλή δουλεια΄στην συνέχεια. Θέλουμε να ξεκινήσουμε από τώρα τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ώστε να θέσουμε υγιείς και στέρεες βάσεις για μία πορεία που θα είναι αντάξια της ιστορίας του σωματείου μας»

 

Στην «ευθεία» για το σχολικό τουρνουά 

Μία από τις πρωτοβουλίες στις οποίες πρωταγωνιστέί ο ΠΟΨ σε συνεργασία με τον Δήμο Ψυχικού-Φιλαθέης, είναι η διαρκής ανάδειξη ποδοσφαιριστών μέσα από τα σχολικά πρωταθλήματα.

 

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την έναρξη του φετινού τουρνουά, όπου αναμέεντια να δώσουν το παρών 650 μαθητές από 14 δημοτικά, αλλα΄και ιδιωτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής. Το εν λόγω τουρνουά έχει προγραμματιστεί να ανοίξει την αυλαία του στις 10 Μαίου και να λκληρωθεί στις 19 του ίδιου μήνα με τους τελικούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Καρέ» μεταγραφών ταλαντούχων παικτών ο Δούρειος

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΟΨ-Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-0

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Οι ποινές σε ποδοσφαιριστές…

Abola Team