free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Ριπίτ τριάρας» και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας «τσέκαρε» ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 3-1 του Πανiωνίου σην ρεβάνς της Τούμπας.

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που κερδίζει θέση για τον μεγάλο τλεικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν για τρίτο συνεχόμενο ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) του Πανιωνίου με 3-1 διαμορφώνοντας τελικό σκορ στο 6-2 σε συνδυασμό με την πρώτη νίκη στη Νέα Σμύρνη, αυτή τη φορά στην άδεια Τούμπα και έκλεισαν ραντεβού στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Μόλις στο 21′ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Πέλκα, ωστόσο στο 40′ ο Μασούρας με πολύ δυνατό σουτ σε εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. 

Ωστόσο, στο β’ μέρος και έπειτα από διαρκή πίεση στα καρέ του Κότνικ, στο 68′ ο Πέλκας με το καλύτερο γκολ της βραδιάς έκανε το 2-1, ενώ με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Μάτος από τον Μπανανά) ο Πρίγιοβιτς στο 80′ έγραψε το τελικό 3-1. 

Ο Πανιώνιος που έκανε συγκινητικό προσπάθεια, έμεινε από το 70’ με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μακρύλλο, από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με τον Κουλούρη (14′) και τον Μασούρα (35′). 

ΠΑΟΚ (4-2-3-1, Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (76’ Κάνιας), Αζεβέδο – Σάκχοφ, Μαουρίσιο – Λημνιός (60’ Κάμπος), Πέλκας, Μπίσεσβαρ – Κουλούρης (61’ 

 

Πανιώνιος (4-2-3-1, Μιχάλης Γρηγορίου):  Κότνικ – Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46’ Πινιώτης) – Κόρμπος, Οικονομίδης – Μακρύλλος, Μασούρας (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75’ Νόβακ) – Γεσίλ

 

 

 

 

Related posts

Με ηγέτη τον Μασούντ η ΑΕΚ 1-0 τον Παναιτωλικό

Kώστας Παλαιολόγος

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 1-1: Η πρόκριση στο ΟΑΚΑ

Abola Newsroom

Ξέσπασε η ΑΕΚ στον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο

Abola Team 2