free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Είμαστε πλέον κοντά στον στόχο»

Στην εκτίμηση ότι ο Άρης Χολαργού βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη της παραμονής, προχώρησε ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Σπυράκης. 

 

 

Το πιο σημαντικό του βήμα μέχρι το … επόμενο, όσον αφορά την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής πραγματοποίησε ο Άρης Χολαργού, χάρη στην νίκη του επί της Αναγέννησης Πετρούπολης με 2-0

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρψε στο νεανικό συγκρότημα τνω βορείων προαστίων να απομακρυνθεί ακξόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του τρίτου ομίλυ της Β’ ΕΠΣΑ, αφού πλέον καταλαμβάνει την 11η θέση του ομίλου με 29 πόντους και ενώ απομένουν πέντε καθοριστικές αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος

 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στον σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιώργου Σπυράκη:

 

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί μίας ομάδα που έχει θέσει τους ίδιους στόχους μ’ εμάς, όπως είναι η Αναγέννηση Πετρούπολης. Μπήκαμε πάρα πολύ αποφασισιτκά , δείξαμε τρομερή συγκέντρωση και προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο, γεγονός το οποίο μας επέτρεψε να προηγηθούμε με 2-0 στο πρώτο μέρος και να κάνουμε ακόμη ευκολότερο το έργο μας όσον αφορά την υπόθεση – νίκη. Πλέον η ομάδα μας έχει βελτιώσει αισθητά το αγωνιστικό  της πρόσπο, είμαστε σε πολύ καλό μομέντιουμ και οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Σπυράκη, για να προσθέσει:

 

«Είμαστε πλέον ολύ κοντά στον στόχο. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τέσσερις πόντους ακόμη, ώστε να σιγουρέψουμε την παραμονή μας. Ακολουθεί ένα εξίσου πολύ δύσκολο όσο και καθορισιτκό παιχνίδι κόντρα σητν Ανθούπολη,. η  οποία και αυτή μάχεται για την παραμονήτης. Θα δουλέψουμε εμπεριστατωμένα αυτό το διάστημα, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Με το…δεξί ο Νεοπεντελικός

abola10

Καρπούζας: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσίκος

Kώστας Παλαιολόγος