free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανάσταση πρόκρισης με Λάζαρο για την ΑΕΚ

Με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 94’ η ΑΕΚ υπέταξε με 1-0 την Λάρισα και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

 

 

 

Τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την ΑΕΚ από το να διεκδικήσει μέχρι τέλους το νταμπλ. Η Λάρισα έφτασε… μισή ανάσα από το να κόψει τον δρόμο της ομάδας του Χιμένεθ προς τον τελικό, όμως ο Λάζαρος με γκολάρα στην εκπνοή έδωσε στην Ένωση τη νίκη και την πρόκριση (1-0) ρεφάροντας την ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

 

Σαν να μην έγινε το πρώτο ημίχρονο. Το 3-5-2 δεν βγήκε στους κιτρινόμαυρους που είχαν ανούσια κατοχή της μπάλας και μόλις δύο καλές φάσεις με τον Μπακασέτα. Η άμυνα των βυσσινί ήταν για σεμινάριο, ωστόσο επιθετικά δεν άγχωσε καθόλου τους γηπεδούχους.

 

Αφού ο Μπάρκας κράτησε όρθια την ΑΕΚ στο 48’ και στο 57’ ξεκίνησε σταδιακά ο…. βομβαρδισμός της περιοχής της Λάρισας.

 

Για να φτάσουμε στο 94’ όπου ο Χριστοδουλόπουλος

που με τρομερό γυριστό στο 90+4’ «λύτρωσε» την ΑΕΚ και την έστειλε στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά, όπου θα βρει απέναντί της όπως και πέρσι τον ΠΑΟΚ.

 

ΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (73’ Γιακουμάκης), Χουλτ, Σιμόες, Κονέ (64’ Μασούντ), Μπακασέτας (52’ Λάζαρος), Λιβάγια, Αραούχο

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Αντωνίου

 

 

Λάρισα (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς (79’ Ρέντζας), Κριζμάν (77’ Ναζλίδης), Χούμπτσεφ

 

Related posts

ΣΟΚ: Πέθανε ο πατέρας των Αντετοκούνμπο

Abola Team 2

Νταμπλούχος η ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK

Abola Team 3

Βασιλιάς και πρώτος μάγκας ο Ολυμπιακός!

Kώστας Παλαιολόγος