free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Με την ίδια φιλοσοφία»

Η ανάδειξη ταλαντούχων παικτών μέσα από τις πλούσιες υποδομές αποτελεί το ζητούμενο για τον προπονητήτου Αγίου Δημητρίου Θόδωρο Κουτσουδάκη. 

 

 

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Άγος Δημήτριος την αναμέτρησή του με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω συντρίβοντάς τον με το εμφατικό 4-0. 

Απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων οι «κυανέρυθροι» παρουσίασαν πολλές αγωνιστικές αρετές αγωνιζόμενοι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό με παίκτες που προέρχονται από τις πλούσιες ακαδημίες, δείχνοντας αρκετά σημάδια προόδου. 

Ο τεχνικός Θόδωρος Κουτσουδάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα όσον αφορά την κρίσιμη τελική ευθεία, αλλά και την γενικότερη πολιτική προώθησης νεαρών και ταλαντούχων παικτών: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Θεμιστοκλή. Με πολλούς νεαρούς παίκτες στην σύνθεσή μας, παρουσιάσαμε αρκετά ενθαρρυντικά σημάδια, γεογνόςτο οποίο μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε όσον αφορά το μέλλον. Στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα πάμε να εξαντλήσουμε τις όποιες ελπίδες μας αναλογούν για την είσοδό μας σε πλέι – οφ, αλλά πάντα με την ίδια φιλοσοφία ανάδειξης ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις υποδομές μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 

«Η προσοχή μας έχει στραφεί αποκλειιτκά στο επόμενο καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα και οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Το γεγονός ότι έχει σωθεί πολύ άνετα, μαρτυρά το πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Θα πάμε ελεύθερα να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε» 

Στον Άγιο Δημήτριο περιμένουν την αποθεραπεία των Κώστα Χαλιβελάκη και Μανώλη Βαμβακερή.

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Μας περιμένει ντέρμπι με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Κοινωνικό πρόσωπο από τον Αστέρα Εξαρχείων

Abola Team