free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Μας περιμένουν πέντε τελικοί»

Αυξημένη συγκέντρωση εφιστά από τους παίκτες του ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης. 

 

 

 

 

Στην πρώτη της ήττα μετά από διάστημα 20 αγωνιστικών στον συγκλονιστικό τρίτο όμιλο υποχρεώθηκε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου με «θύτη» τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 4-2. 

Αποτλέσσα που απέτρεψε από τη πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα να αποσπαστεί ακόμη περισότεροαπό τους διώκτες της κι ενώ απομένουν πέντε καθοριστικές «στροφές» για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου. 

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης  στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στους τομείς όπου έκρινα την αναμέτρηση: 

«Το ματς με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου ήταν εκ προοιμίου πολύ δύσκολο για εμάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα φιλόδοξη και ποιτική ομάδα. 

Θεωρώ ότι είχε τρία χαρακτηριστικά κομμάτια στην εξέλιξή του.  Το πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο μπήκαμε πολύ δυνατά, χάσαμε δύο – τρεις κλασικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουμε να σκοράρουμε 

Το διάστημα από το 10’-50’ όπου ο αντίπαλός μας ήταν ανώτερος, πετυχαίνοντας τρία γκολ και αυτό από το 50’ κι έπειτα, το οποίο ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα μας. Στο συγκεκριμένο διάστημα ευτυχήσαμενα πετύχουμε ΄δυο γκολ, να μειώσουμε σε 3-2, και στην συνέχεια να δημιουργούμε ευκαιρίες ακόμη και γι το γκολ της ισοφάρισης. Κάτι το οποίο ωστόσο δεν συνέβη κι έτσι υποχρεωθήκαμε στην πρώτη ήττα μετά από την τέταρτη αγωνιστική. Συτνεχίζουμε απρόσκοπτοι τη προσπάθειά μας. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια, τα οποία για εμάς έχουν αποκτήσει χαρακτήρα τελικού»

Related posts

Καββαδίας: «Χρέος μας να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Παναγιώτη Μπάκα στην Αγία Ελεούσα!

Kώστας Παλαιολόγος

Γράφουν ιστορία τα γκολ του Τριφυλλιακού

Abola Team 3