free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μαυρίκος: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Το στίγμα του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έδωσε ο τεχνικός του Δάσους Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαυρίκος.

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα του τετάρτου ομίλου τη; Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτοτο Δάσος Χαϊδαρίου απέναντι στον Άρη Καλαμακίου. 

Κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις, οι «πρασινοκίτρινοι» εμφανίστηκαν αρκτά ανταγωνιστικοί, επιδεικνύοντας πολλές αγωνιστικές αρετές, παρά την ήττα με 1-0. 

Γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Δημήτρη Μαυρίκο, ο οποίος με τη σειρά του τόνισε τα εξής: 

«Πραγματοποιήσαμε αρκετά θετική εμφάνιση απέναντις τον Άρη Καλαμακίου. Φανήκαμε πολύ δυνατόί κι ανταγωνιστικοί, γεγονός το οποίο μας οπλίζει με αισιοδοξία για το μέλλον. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο Καισαριανής, όπου θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμ.α Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και ήδη η έκτη θέση που καταλαμβάνει η ομάδα συνιστά την καλύτερη πορεία των τελευταίων δέκα ετών»

 

 

Νοκ άουτ Κωνσταντόπουλος, Κομεσάριος 

Δύο σημαντικά προβλήματα ανέκυψαν για την τεχνική ηγεσία του Δάσους Χαϊδαρίου από την αναμέτρηση με τον Άρη Καλαμακίου. Ο λόγος για τους Θόδωρο Κωνσταντόπουλο και Γιάννη Κομεσάριο οι οποίοι αποχώρησαν με τραυματισμούς. Ο μεν Κωνσταντόπουλος υπέστη βαρύ διάστρεμμα, ενώ σε ό,τι αφορά τον Κομεσάριο, ο νεαρός τερματοφύλακας κληρονόμησε κάκωση το γόνατο, που θα τον κρατήσει για διάστημα δύο εβδομάδων εκτός δράσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Με ανεβασμένη την ψυχολογία ο Εθνικός Αστέρας

Ρένος Γιαμπουράς

Μαυρίκος: «Ανταγωνιστικοί και με τον Αρίωνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Δάσος Χαϊδαρίου-Λέοντες 0-2

Abola Team 3