free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γιάννης Γεωργιάδης ο επόμενος στις αποχωρήσεις από την Παλαιόχωρα

Aφού ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Γεωργιάδης, αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΟΠ ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκε αυτό το διάστημα και στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του τόνισε πως αποχωρεί με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους νεοφώτιστους, ενώ πρόσθεσε πως στην Παλαιόχωρα έκανε μόνο φίλους.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Ένας από τους πιο σημαντικούς συντελεστές της φετινής επιτυχίας μας, ο προπονητής τερματοφυλάκων μας Γεωργιάδης Γιάννης, με επιστολή του προς εμάς, ευχαριστεί όλους μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για το ότι φεύγει μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις από τον τόπο μας.

 

Εμείς με την σειρά μας, με αφορμή την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας μας, τον ευχαριστούμε θερμά για την απίστευτη δουλειά που έκανε και το έργο που άφησε πίσω του και με τους τρεις τερματοφύλακες που είχε υπό την επιβλέψει του, εξελίσσοντας τους και κάνοντας τους καλύτερους. Άλλωστε τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους.

 

Καλή συνέχεια λοιπόν σε έναν άψογο επαγγελματία μα πάνω απ’ όλα σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Δεν λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

 

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του: «Ως πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας του ΑΟ Παλαιοχωρας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας τον Πρόεδρο Κύριο Σήφη Δελάκη και όλα τα παιδιά του συμβουλίου που ήταν κοντά στην ομάδα . Τον Γιάννη Τσατσαρωνάκη, τον Χρήστο Μετζιδάκη, τον Ανδρέα Λουγιάκη ,τον Νίκο Σαρικακη, τους φροντιστές, που φρόντισαν όλη την χρονιά να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας και όλους όσους με βοήθησαν στην παραμονή μου στην Παλαιόχωρα.

 

Όπως και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Οικογένεια Τσατσαρωνάκη τον Ευτύχη και την σύζυγο του Μαριάννα, που με φιλοξένησαν στο ξενοδοχείο τους και επιμελήθηκαν για το φαγητό μου. Επίσης ένα ευχαριστώ στην Σταματία Βλησίδου που ενδιαφέρθηκε να με βοηθήσει όταν είχα μια άτυχη στιγμή και έσπασα τον αγκώνα μου σε μια προπόνηση.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Προπονητή Δημήτρη Μαγκαφινη και τον βοηθό του Μουτάκη Διονύση για την συνεργασία και για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου, που μου έδωσε την δυνατότητα να δείξω την δουλειά μου στην Κρήτη. Στους παίκτες της ομάδας που είναι όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες, αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά. Επίσης ένα ευχαριστώ σε όλο τον απλό κόσμο που μου έδινε συγχαρητήρια για την απόδοση του τερματοφύλακα της ομάδας. Τελευταίους αφήνω τους 3 τερματοφύλακες της Ομάδας με τους οποίους είχαμε μια άριστη συνεργασία.

 

Ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Πονηρό που με πίστεψε από την αρχή που ήρθα στην ομάδα και ακολούθησε ότι Πρόγραμμα έβγαζα για την προπόνηση και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και τους δυο. Ένα ευχαριστώ στον Κώστα τον Γυπαρη, έναν έμπειρο τερματοφύλακα, που δούλεψε σκληρά και με δέχθηκε και αυτός θετικά και επίσης δέχθηκε τον δύσκολο ρόλο του 2ου τερματοφύλακα χωρίς παράπονα και ήταν πάντα συνεπής στης προπονήσεις.

 

Ένα ευχαριστώ και στον μικρό μας τερματοφύλακα τον Πέτρο Πετρακη, που ήταν πάντα συνεπέστατος στην προπόνηση και είχε ατελείωτη διάθεση για προπόνηση. Ήταν χαρά μου να δουλέψω με αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι συνέβαλα στην εξέλιξη και των τριών τερματοφυλάκων της ομάδας.

 

Ήρθα με την σκέψη για το τι θα συναντήσω στην ομάδα και φεύγω πλήρης από ικανοποίηση και γεμάτος από το αποτέλεσμα. Αφήνω μόνο φίλους πίσω στην Παλαιοχωρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και ίσως να ξανά ανταμωθούμε. Καλή επιτυχία στην ομάδα στον αγώνα κυπέλλου στην Ιεράπετρα.

 

Πλέον είμαι ελεύθερος να συζητήσω με οποία ομάδα ενδιαφέρεται για έμενα. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και τον Ιούνιο θα πάω σε ένα από τα μεγαλύτερα σεμινάρια για Προπονητές τερματοφυλάκων στην Ευρώπη που γίνεται στην Πολωνία»».

 

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

Τον Χριστοφιλέα απέκτησε ο Αήττητος Σπάτων, μετά τον Στράτο Δουκάκη

Abola Team 3

Και επίσημα ο Σηφάκης στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Abola Team 3

Πήρε Μαστοράκη και ανανέωσε με Σουβατζόγλου ο Αιολικός

Abola Newsroom