free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Αγώνας της χρονιάς αυτός με τον Άρη Χολαργού»

Στην κρισιμότητα της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Άρη Χολργού επικεντρώθηεκ ο τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

 

Το πιο αποφασιστικό της βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον τρίτο συναρπαστικό όμιλο, μέχρι το … επόμεν πραγματοποίησε η Ανθούπολη με την σπουδαία σε αξία εκτός έδρας νίκη της επί της γειτονικής Ιεράπολης με το εντυπωσιακό 2-4.

Το συγκρότημα του Περιστερίου, επιδεικνύοντας πολύ καλά δείγματα γραφής, απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων κι έφτασε πανάξια στο «τρίποντο» με το οποίο ανέπνευσε βαθμολογικά κι ενώ  απομένουν μόλις πέντε στροφές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Ο τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Θανάσης Ψύλλιας έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και πολύ περισσότερο του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη Χολαργού:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Ιεράπλης, η οποία έρχεται να μας δώσει ώθηση και κουράγιο, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Η προσοχή μας, ωστόσο, έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην επερχόμενη κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Άρη Χολαργού, που είναι για εμάς ο αγώνας της χρονιάς. Χρειαζόμαστε πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μία ομάδα, που έχει θέσει τους ίδιους στόχους, ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου της σωτηρίας»

 

Μοναδική απουσία της για την τεχνική ηγεσία θα αποτελέσει ο Γιώργος Τσαγκής, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Ιεράπολη.

 

 

 

 

 

Related posts

Βαθύ πένθος στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα – η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Πρόσθεσε εμπειρία και ποιότητα με Καραμανίδη ο Γκυζιακός

Kώστας Παλαιολόγος