free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μπαλόπουλος: «Ο παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής!»

Το πνεύμα μαχητικότητας και πάθους που επέδειξαν οι παίκτες του απέναντι στην ΑΕ Αιγάλεω αποθέωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος. 

 

 

 

Το αήττητο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ διατήρησε ακλόνητη η Κηφισια΄2010 στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Αιγάλεω , με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-ς σ’ ένα ματς με πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων.

Η πρωταθλήτρια του τρίτου ομίλου παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να ισοφαρίσει το εις βάρος της 0-2 του πρώτου μέρους και τουλάχιστον να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, που είχε υψηλό βαθμολογικό κίνητρο.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μάριου Μπαλόπουλου:

«Έγινε μία αναμέτρηση αντάξια της ποιότητας και των δύο ομάδων, με πλούσιο θέαμα, που σίγουρα άφησε ευχαριστημένους τους θεατές που την παρακολούθησαν. Η απουσία του στρατευμένου Μπαρμπούδη, μας αποσυντόνισε, με άμεση συνέπεια να μπούμε πολύ επηρεασμένοι στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο, δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα, που είχε πολύ υψηλό βαθμολογικό κίνητρο να προηγηθεί 0-2 και να δείχνει ικανή να φύγει με την νίκη από την έδρα μας.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μου έκανα κατάθεση ψυχή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, Παρά τα αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παίκτες μου δεν … κώλωσαν, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, με άμεση συνέπεια να φτάσουν στην ισοφάριση, που μας επέτρεψε να διευρύνουμε το αήττητο. Πλέον στόχος μας στα επόμενα παιχνίδια είναι να τερματίσουμε αήττητοι και θα καταθέσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Φωστήρα Καισαριανής,. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευρύνουμε το ροτέισον, λόγω των πολλών τραυματισμών που πλήττουν την ομάδα μας, δίνοντας τη ευκαιρία σε πολλούς ταλαντούχους παίκτες των υποδομών να δείξουν τί πραγματικά  αξίζουν»

«Μετρούν» προβλήματα

Μετ΄’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Κηφισιάς 2010 για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Φωστήρα Καισαριανής,.

Από το ντέρμπι με την ΑΕ Αιγάλεω ανέκυψαν δύο πολύ σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, αφού ο Περικλής Μητρόπουλος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου , ενώ με τράβηγμα εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο και ο Λάμπρος Σώντας. Αν ληφθεί υπόψη και η δεδομένη απουσία του Στέφανου Ντέντιια τότε, εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανίς τον όγκο προβλημάτων που μαστίζουν την πρωταθλήτρια το τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

 

 

 

Related posts

Σάββατο θα παίξουν Αγ. Ιερόθεος-Ιωνικός

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Υπάρχει κοινή διάθεση για ανανέωση»

Είδε πουλάκια!

Abola Team