free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Θα παλέψουμε κόντρα στην Αγία Παρασκευή»

Το έναυσμα για …μάχη κόντρα στην φιναλίστ του φετινού Κυέλλου ΕΠΣΑ έδωσε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

 

 

 

 

 

Έναν μακρύ …  αγωνιστικό Γολγοθά έχουν μπροστά τους να διανύουν οι παίκτες του Παλαιού Φαλήρου, όσον αφορά την εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Δόξα Βύρωνα τη προηγούμενη αγωνιστική, ανέτρεψε σε σημαντικό βαθμό τα πλάνα όλων στην νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων και πλέον η κρίσιμη τελική ευθεία την φέρνει να χρειάζεται να κάνει μία … μικρή υπέρβαση, ώστε να φτάσει στην επίτευξη του αντικειμενικού στόχου, αρχής γενομένης από την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που την περιμένει, απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα

 «Όλη μας η προσοχή έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Αντιμετωπίζουμε μία από τις οργανωμένες ομάδες του ομίλου μας που μαζί με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και τους Αγίους Αναργύρους διαθέτουν το ποιοτικότερο ρόστερ. Εμείς πλέον είμαστε υποχρεωμένοι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να παλέψουμε για τον βαθμό που θα μας χαρίσει και μαθηματικά την παραμονή μας. Πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατόν, ωστόσο, το έργο μας προβλέπεται αν είανι εξαιρετικά δύσκολο».

 

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη γνώση και εμπειρία»

Kώστας Παλαιολόγος

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 0-0: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3-1 Τα στιγμιότυπα

admin